Toholammin Helluntaiseurakunta
Etusivu
Tilaisuudet
Lapset
Nuoret
Yhdyshenkilöt
Linkit
 
Aikamedia on helluntaiherätyksen kirjakustantamo


 
Avainmedia on vuonna 1955 perustettu Suomen helluntaiherätyksen medialähetystyöhön erikoistunut lähetysjärjestö.


  
Radio Dei aloitti toimintansa Suomen ensimmäisenä kristillisenä paikallis-radiona 3.11.1997 Helsingissä. Nykyään se kuuluu  osavaltakunnallisena radiona suurimmassa osassa Suomea


 
Fida International on vuonna 1927 perustettu Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö. Sana fida on latinaa ja merkitsee uskollista ja luotettavaa.
 

 

 


Iso Kirja -opisto on raamattukoulu ja kristillinen kansanopisto, joka sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomen sydänmailla. Opistossa voit opiskella lähi-, monimuoto- ja etäopiskelijana. Kristityn Foorumi on järjestö joka ohjaa ja kehottaa kristittyjä oppimaan ja harjoittamaan raamatullista arviointia/arvostelua ja erottamista (eng. discernment) kristillisen tai siksi väitetyn opetuksen ja käytännön suhteenMission Possible ry on kristillinen lähetys- ja humanitäärisen avun järjestö, joka on toiminut katulasten hyväksi yli 10 vuotta.
Netmission on Avainmedian työmuoto, joka on keskittynyt helluntaiherätyksen kotimaan internetmediatyöhön.TV7 on suomalainen kristillinen televisiokanava, joka näkyy kaapeliverkossa ympäri Suomea. 

Etusivu
Tilaisuudet
Lapset
Linkit
Nuoret
Yhdyshenkilöt